Glas in Lood cursussen

Contact Nora Wiggers 06 41764239

Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor mijn vak over te brengen op andere mensen. Ik geef cursussen en workshops in verschillende onderdelen van de glaskunst op twee locaties: In dorpshuis Het Terras, Dinkgrevelaan 17, 2071BP Santpoort-Noord en in mijn atelier “De Boshut” op de Maarnse Berg in Maarn.

Bij Het Terras geef ik dit jaar twee cursussen van 12 lessen. De eerste cursus start op 26 september en gaat door tot 19 december. Alleen op 5 december is er geen les. 

De tweede cursus start op 9 januari en de laatste les is op 26 maart.Er zijn drie groepen cursisten per dag. Een cursus duurt 2.5 uur.

Cursus glas in lood dorpshuis het terras Santpoort Noord
Cursisten aan het werk.

Van 9.00 uur tot 11.30 uur

Van 12.00 uur tot 14.30 uur

Van 15.00 uur tot 17.30 uur

De prijs van 12 lessen bedraagt € 208,00 incl. B.T.W.De prijs is exclusief materiaal.Het materiaal waar een nieuwe cursist mee begint kost € 50,00 Beginners en gevorderden werken door elkaar. Als iemand de cursus verlaat stroomt er een nieuwe cursist van de wachtlijst in. Het zien van het werk van de meer gevorderde cursisten werkt heel inspirerend op de beginnende deelnemers.De cursus van 9.00 uur beginnend op 26 september is vol. U kunt zich inschrijven op de wachtlijst. Als er weer plaats is neem ik contact op met de eerste op de wachtlijst.

Druk op deze link om direct naar de website van Glas In Lood Haarlem te gaan.

WORKSHOP GLASFUSING

In de zomermaanden geef ik, bij voldoende belangstelling, bij Het Terras een workshop glasfusing. Een workshop duurt een hele dag. De prijs zal ongeveer € 130,00 per dag bedragen. Meer informatie over deze workshop verschijnt ruim van tevoren op deze web-site en op posters bij Het Terras.

glasfusing Nora Wiggers

Buiten mijn activiteiten bij Het Terras geef ik ook workshops in mijn atelier “De Boshut” op de Maarnse Berg. 

Onder andere een tweedaagse glas-in-loodcursus en eendaagse workshops brandschilderenen glasfusing. 

Wilt U er meer van weten: druk dan op deze link

Fusing techniek kleinschaaltje Norra Wiggers
tapasschaal
Fusing techniek kleinschaaltje Norra Wiggers
Kleinschaaltje